середу, 22 квітня 2020 р.

Практична робота №11. Структура документа. Автоматизоване створення змісту та покажчиків

Інформація для учнів 8-х класів
   Для виконання практичної роботи №11 збережіть файли з папки Урок №48_8 клас   на свій комп'ютер. Для цього перейдіть за посиланням:
https://drive.google.com/drive/folders/1v0h_keifD_sJ7-nU-T-IJ8RYvkzss-om?usp=sharing



Вам потрібно виконати два завдання. Перше завдання  -  це файл Кореспонденція, в якому потрібно задати нумерацію сторінок, розрив сторінок (новий розділ починається з нової сторінки) і створити автозміст. Зміст повинен бути на першій сторінці документу. Для створення автозмісту потрібно задати для всіх заголовків один стиль, Стилі треба задавати через вкладку Стиль, Створити Стиль. У вікні, яке відкриється задати шрифт, розмір шрифта, накреслення, вирівнювання, стиль абзацу - Заголовок. Стиль зберегти з новим ім'ям. Тільки після цього у вас вдасться автоматично створити зміст: пункт головного меню Посилання, Зміст, Автоматична таблиця 1. Файл збережіть з ім'ям практична робота №11_1.
Друге завдання -  це файл Мультимедіа технології, в якому спочатку пронумеруйте сторінки, а потім  потрібно для виділених слів синім кольором створити покажчик. Для створення покажчика користуйтеся інструкціями з підручника. Покажчик розмістити після тексту на новій сторінці. Файл збережіть з ім'ям практична робота №11_2. 
Обидва файли надішліть одним листом з темою Практична робота №11.
Для підготовки до тестів повторіть Розділ 3.

Немає коментарів:

Дописати коментар