вівторок, 21 квітня 2020 р.

Середовище опису й виконання алгоритмів

Інформація для учнів 5-х класів
Щоб детальніше ознайомитися з середовищем Scratch, вам потрібно опрацювати п.4.1 (с.160-165) та переглянути презентацію в папці Урок №24. У цій презентації на слайді 23 на вас чекає гра в хованки з дракончиком. Цю гру ви повинні реалізувати в проект і зберегти з назвою Гра з дракончиком_класна робота.

В домашній роботі ви ще раз опрацюєте п.4.1 (с.160-165) та створите проект "Розмова з дракончиком". Відео до цього проекту також ви знайдете в папці Урок №24. Роботу збережете з назвою Розмова з дракончиком_домашня робота.
Щоб використати матеріали до уроку з папки Урок №24, перейдіть за посиланням:
https://drive.google.com/drive/folders/1cQsrP-pBiW8SKKBWXpJDkBa8avcrZ-ng?usp=sharing
Для роботи в середовищі Scratch вам потрібно встановити цю програму на свій комп'ютер (скористайтеся посиланням. Після збереження завантажувального файлу, його потрібно скопіювати на диск D:. І лише після цього запустити його на встановлення. Для інсталяції програми на комп'ютер дотримуйтеся кроків інструкції. Після першого відкриття програми інтерфейс вікна буде англомовним, натисніть на малюнку "Глобус" і виберіть зі списку українську мову. При відкритті вікна програми постійно з'являється вікно оновлення програми. Оновлювати програму не можна, бо файл буде мати зовсім інше розширення, ніж нам потрібно):
https://drive.google.com/file/d/1NdciebxEjG1-mk3HHSDp8bvoe5p3avx5/view?usp=sharing

Бажаю успіху в роботі!

Немає коментарів:

Дописати коментар